Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia lliura els premis de final de temporada

Fotografia: twitter CD la Concòrdia.
Fotografia: twitter CD la Concòrdia.

El Club Deportivo la Concòrdia va lliurar el dissabte els premis de final de temporada en la primera edició de la Nit del Futbol Sala en la plaça de la Concòrdia. L’acte va comptar amb els parlaments del president del club, Antonio Rubio; la coordinadora i entrenadora del sènior femení, Tati Torres; i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez.

Durant el lliurament de premis van rebre un trofeu tots els jugadors de l’entitat entre els equips del cadet masculí, cadet-juvenil femení i el sènior femení. Els màxims golejadors dels equips també van rebre una distinció. Per acabar l’acte, va haver-hi un sopar amb més d’una cinquantena de persones i ball amb una orquestra. Els responsables de l’entitat pretenen que la Nit del Futbol Sala del club es faci cada any a la plaça Concòrdia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies