Diumenge, 04 juny 2023
18.8 C
La Llagosta

ACIS aposta per la continuïtat de la Festa del Comerç de la Llagosta

Imatge facilitada per ACIS.
Imatge facilitada per ACIS.

El president de l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta, Jaime Carretero, ha fet avui un balanç positiu de la segona Festa del Comerç, que es va celebrar dissabte. Una trentena de botigues de la nostra localitat van participar en aquesta activitat, que es va desenvolupar entre les deu del matí i les nou del vespre al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Carretero ha avançat la intenció de la junta directiva d’ACIS que la Festa del Comerç de la Llagosta tingui continuïtat i que sigui cada vegada millor i que compti amb més participació.

Dissabte, es van fer diverses activitats per amenitzar la jornada. Així, hi va haver música durant tot el dia amb un DJ i hi van actuar el grup Los 60, Lotokotó i Los Choffers. A més, els nens van poder gaudir d’un inflable.

El president de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta considera molt important que els botiguers participin en actes com el de dissabte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies