Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Tres escoles de la Llagosta participen al programa ‘Viu el Besòs’ del Consorci per a la Defensa del Riu Besòs

15Activitat Viu el Besòs 2(1)0 alumnes de la Llagosta han participat aquest curs al programa Viu el Besòs del Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs, del qual forma part el nostre municipi.

Durant el curs escolar 2014-2015, una cinquantena d’estudiants de l’Escola Joan Maragall, una altra de l’escola Les Planes i cinquanta més de l’Escola Sagrada Família han pres part del programa d’educació ambiental de l’ens supramunicipal.

De les 9 activitats incloses al programa, els alumnes de Cicle Inicial de l’Escola Les Planes han participat a Bèsties i bestioles de riu, un taller a l’aula de 90 minuts de durada per descobrir la fauna que s’amaga al riu i a la conca del Besòs. Les escoles Joan Maragall i Sagrada Família, en canvi, han pres part de l’activitat Coneguem la depuradora, una visita matinal a la instal·lació de la Llagosta dirigida als alumnes de Primària.

El programa d’educació ambiental Viu el Besòs té com a objectiu reforçar l’estudi d’aquesta zona i dels seus rius per donar una visió més global de l’aigua, de la vida que hi amaga, dels seus aprofitaments, dels seus impactes i de les accions endegades per corregir-los. Enguany, més de 5.200 alumnes de 80 escoles i centres formatius de 23 municipis de la conca del riu Besòs han impartit algun dels tallers i sortides del programa, una xifra que ha superat en més de 200 alumnes la participació del curs passat, quan se’n van comptabilitzar 4.905.

Publicitat

Publicitat

Més notícies