Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La segona Festa del Comerç se celebra aquest dissabte amb una trentena de botigues

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta organitzarà demà la segona Festa del Comerç. Una trentena de botigues de la nostra localitat instal·laran els seus estands al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i vendran productes des de les deu del matí fins a les nou del vespre.

La junta directiva d’ACIS ha preparat una sèrie d’activitats paral·leles per amenitzar la Festa del Comerç. De 10.30 a 12.30 hores, el grup Los 60 posarà la música al llarg del passeig. A més, durant la jornada, hi haurà un inflable gratuït per als infants.

A la tarda, entre les 17 i les 18 hores, el grup Lotokotó animarà els assistents amb una actuació. El punt final de la segona Festa del Comerç de la Llagosta el posarà el grup Los Choffers amb un concert al mateix passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a les onze de la nit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies