Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El CE Fondistes la Llagosta celebrarà una assemblea al setembre per decidir president

El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta decidirà en una assemblea el proper setembre el càrrec de president. Des que l’exresponsable de l’entitat, Jordi Jiménez, va deixar la presidència a mitjans de juny com a causa de ser regidor a l’Ajuntament de la Llagosta, el càrrec de president va passar directament amb el que fins aleshores feia de vicepresident, Vicente Alonso, que ara és el president en funcions.

La decisió va ser presa de manera provisional i des de l’entitat apunten que en l’assemblea del setembre es pugui proclamar un nou president o iniciar un procés electoral. Tot i això no es descarta que Vicente Alonso, de 62 anys, i vicepresident des de feia un parell d’anys, continuï en el càrrec.

Publicitat

Publicitat

Més notícies