Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Una exposició de José Luis Mediavilla fa un recull sobre la història de la Llagosta

expo biblio 001Un recull de fotografies de l’historiador local, José Luis Mediavilla, explica la història de la Llagosta en imatges. L’exposició fotogràfica Història de la Llagosta estarà a la Biblioteca de la Llagosta oberta al públic totes les tardes de juliol de 15.30 h a 20.30 h.

L’exposició consta de 26 fotografies de l’arxiu personal de Mediavilla. L’autoria d’algunes d’elles són del mateix autor de l’exposició, però altres han estat recollides de diverses fonts. Algunes de les fotografies són plànols antics del municipi i d’altres mostren edificacions antigues, ja desaparegudes, o cases i edificis.

El recull d’imatges va servir a José Luis Mediavilla per fer una xerrada al Casal d’Avis sobre la història de la nostra localitat. Posteriorment va exposar la mostra al mateix Casal d’Avis i des del passat 1 de juliol està a la Biblioteca de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies