Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia celebra la seva 1a Nit del Futbol Sala

Foto: Facebook CD la Concòrdia
Foto: Facebook CD la Concòrdia

El Club Deportivo la Concòrdia organitzarà demà la primera Nit del Futbol Sala. L’entitat vol celebrar el fi de temporada i reconèixer al tasca dels seus equips. L’esdeveniment començarà a les nou del vespre i tindrà lloc a la plaça de la Concòrdia.

El club llagostenc ha decidit realitzar aquesta Nit del Futbol Sala després de la bona acollida que va tenir l’any passat la celebració del 40è aniversari de l’entitat. La celebració començarà amb un guardó per a tots els equips de l’entitat, el sènior i el juvenil-cadet femení i el cadet masculí. Tot seguit, les jugadores i el jugador màxim golejadors de cada conjunt rebran un obsequi. La festa continuarà amb un aperitiu per a tots els assistents i acabarà amb un ball.

La directiva del Club Deportivo la Concòrdia ha fet un balanç positiu de la temporada, sobretot de l’ascens a la Divisió de Plata estatal del primer equip. Ara, els responsables de l’entitat estan treballant per aconseguir el finançament adequat per afrontar aquesta nova etapa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies