Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Dos equips de base de la Llagosta són campions de lliga i quatre subcampions

El benjamí A del CE la Llagosta a l'estudi de Ràdio la Llagosta.
El benjamí A del CE la Llagosta a l’estudi de Ràdio la Llagosta.

Els equips de base de diverses entitats de la Llagosta han sumat aquesta temporada dues victòries de lliga i quatre subcampionts.

Els campions llagostencs que van poder celebrar la lliga van ser el benjamí A masculí del CE la Llagosta al grup 16 de la Segona Divisió, i que va fer també l’ascens a la Primera Divisió; i el prebenjamí masculí de futbol sala de l’escola Les Planes amb el campionat de la lliga escolar de Mollet.

Pel que fa els subcampionats d’aquesta temporada van ser el prebenjamí de futbol sala masculí de les Escoles d’Iniciació Esportiva a la lliga escolar de Mollet; l’aleví masculí del Joventut Handbol la Llagosta en la disputa de la final de la Copa Catalunya; l’aleví masculí de l’escola Les Planes en la lliga escolar de Mollet; i el cadet masculí del FS la Unión Llagostense que va ser subcampió del grup A i de la posterior segona fase.

Publicitat

Publicitat

Més notícies