L’Ajuntament assegura les necessitats bàsiques als infants del nostre municipi

0
19

L’Ajuntament de la Llagosta assegura que els infants de la nostra població i les seves famílies tenen cobertes les necessitats bàsiques durant tot l’any. D’aquesta manera, el Consistori dona resposta a la petició que Podemos la Llagosta li feia per prevenir la desnutrició infantil al nostre municipi.

L’Ajuntament llagostenc ha indicat que els Serveis Socials municipals treballen constantment per detectar possibles casos i actuar. A més, en aquests moments no tenen constància de cap família que hagi demanat beca per qüestions alimentàries.

El Consistori recorda que, tot i que els menjadors escolars estan tancats, els diferents casals d’estiu públics tenen servei de menjador i que durant aquesta època s’ha becat infants per a que puguin assistir al Casal. En cap cas hi ha hagut demanda de beques per a menjador.

L’Ajuntament recorda que si cap família té algun tipus de necessitat, sigui alimentària, educativa, social o d’altres serveis bàsics, sempre pot adreçar-se als Serveis Socials on serà atesa pels professionals municipals.

El Consistori va contestar ahir mateix a la instància de Podemos la Llagosta i va indicar que desconeixien l’origen de la informació sobre els possibles problemes de desnutrició que, segons Podemos, podien patir alguns infants de la nostra localitat.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí