Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament assegura les necessitats bàsiques als infants del nostre municipi

L’Ajuntament de la Llagosta assegura que els infants de la nostra població i les seves famílies tenen cobertes les necessitats bàsiques durant tot l’any. D’aquesta manera, el Consistori dona resposta a la petició que Podemos la Llagosta li feia per prevenir la desnutrició infantil al nostre municipi.

L’Ajuntament llagostenc ha indicat que els Serveis Socials municipals treballen constantment per detectar possibles casos i actuar. A més, en aquests moments no tenen constància de cap família que hagi demanat beca per qüestions alimentàries.

El Consistori recorda que, tot i que els menjadors escolars estan tancats, els diferents casals d’estiu públics tenen servei de menjador i que durant aquesta època s’ha becat infants per a que puguin assistir al Casal. En cap cas hi ha hagut demanda de beques per a menjador.

L’Ajuntament recorda que si cap família té algun tipus de necessitat, sigui alimentària, educativa, social o d’altres serveis bàsics, sempre pot adreçar-se als Serveis Socials on serà atesa pels professionals municipals.

El Consistori va contestar ahir mateix a la instància de Podemos la Llagosta i va indicar que desconeixien l’origen de la informació sobre els possibles problemes de desnutrició que, segons Podemos, podien patir alguns infants de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies