Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El CEM El Turó es torna a “mullar” per la lluita contra l’esclerosi múltiple

Un mullat2015any més, el Complex Esportiu Municipal El Turó se suma a la celebració de la festa Mulla’t 2015, l’acció solidària de la Fundació Esclerosi Múltiple per col·laborar amb la lluita contra aquesta malatia.

Diumenge, l’equipament portarà a terme diferents activitats de sensibilització social a les piscines. A les 12 h, com és tradició, es farà el salt multitudinari a la piscina exterior amb tots els participants. L’acció es produirà simultàniament a totes les piscines de Catalunya que enguany celebren el Mulla’t. Abans del salt, però el CEM El Turó ha programat dues activitats més. D’una banda, també a la piscina exterior, es farà una sessió d’aiguagim, mentre que a la piscina interior qui vulgui podrà nadar un metres a favor de la investigació contra l’esclerosi múltiple.

A banda de les activitats, també es podrà col·laborar amb la causa aportant un donatiu o bé comprant marxandatge solidari de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Publicitat

Publicitat

Més notícies