Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Antonio Gómez renova amb la Montañesa de la Tercera Divisió

Fotografia: Antonio Gómez.
Fotografia: Antonio Gómez.

El futbolista llagostenc Antonio Gómez ha renovat amb la Montañesa, de la Tercera Divisió. Gómez complirà la seva segona temporada amb el conjunt de Barcelona sota les ordres del tècnic, Antonio Escudero.

Antonio Gómez va arribar a la Montañesa la temporada 2014-2015 amb la temporada ja iniciada. Tot i això, el llagostenc s’ha guanyat un joc dins de l’equip barceloní que va salvar la categoria sense problemes. L’equip va acabar al 13è lloc amb 48 punts. Antonio Gómez, que juga de mitjapunta, ha estat un dels jugadors habituals en els partits fora de casa.

El llagostenc, de 22 anys, espera continuar consolidant-se a la Tercera Divisió i ajudar una temporada més a salvar la categoria de la Tercera Divisió al seu equip. Antonio Gómez començarà la pretemporada amb la Montañesa a partir del 20 de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies