Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra competeix al Campionat d’Espanya de clubs de veterans

IMG_3288L’atleta Sonia Bocanegra va participar amb èxit al Campionat d’Espanya d’atletisme de clubs de veterans a l’aire lliure. L’equip de la llagostenca, el Barcelona Atletisme, va assolir la permanència en la màxima categoria estatal després d’assolir el quart lloc de la classificació general. L’estatal va tenir lloc el passat dissabte a Vitoria.

La llagostenca Sonia Bocanegra va participar en les proves de disc i el relleu 4×100 metres llisos. En disc va prendre part, tot i no ser la seva especialitat, per tal de sumar punts per al seu equip i va aconseguir la tercera marca. Pel que fa a la prova de relleus, Bocanegra arrossegava encara molèsties al seu tendó d’Aquil·les del peu dret i va ser dubte fins al darrer moment. La llagostenca va participar i va fer la primera sortida del relleu sense patir cap molèstia.

Bocanegra porta des del mes de juny amb problemes amb el seu tendó d’Aquil·les del peu dret que li va impedir participar en el Campionat de Catalunya i en el Campionat d’Espanya no va poder córrer la prova dels 200 metres llisos. L’atleta de la nostra localitat confia poder recuperar-se del tot per a la propera cita mundialista que tindrà lloc del 4 al 16 d’agost a la localitat francesa de Lió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies