Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Mini partits d’handbol i gimcana en l’acte de cloenda de temporada del JH la Llagosta

Fotografia: JH la Llagosta
Fotografia: JH la Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta va celebrar la festa de final de temporada amb una gimcana amb els equips de la base a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó. La festa va tenir lloc el passat dissabte de 10 h fins a les 13.30 h.

Un centenar de jugadors de la base del club van prendre part entre les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. La festa de final de temporada va consistir en diversos jocs i partits de mini handbol. En acabar, la presidenta del club, Elsa Flórez, va lliurar una medalla a cadascun dels esportistes de l’entitat.

La festa de final de temporada va acabar amb un dinar, amb unes 150 persones, al pati de l’escola SAFA.

Publicitat

Publicitat

Més notícies