Mini partits d’handbol i gimcana en l’acte de cloenda de temporada del JH la Llagosta

0
12
Fotografia: JH la Llagosta
Fotografia: JH la Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta va celebrar la festa de final de temporada amb una gimcana amb els equips de la base a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó. La festa va tenir lloc el passat dissabte de 10 h fins a les 13.30 h.

Un centenar de jugadors de la base del club van prendre part entre les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. La festa de final de temporada va consistir en diversos jocs i partits de mini handbol. En acabar, la presidenta del club, Elsa Flórez, va lliurar una medalla a cadascun dels esportistes de l’entitat.

La festa de final de temporada va acabar amb un dinar, amb unes 150 persones, al pati de l’escola SAFA.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí