Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El pati de l’Escola les Planes obre totes les tardes per a la pràctica de l’esport

A partir d’aquesta tarda s’obrirà el pati de l’Escola les Planes per oferir un espai on poder practicar esport. La instal·lació estarà disponible de dilluns a divendres, de 18 a 21 h.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la programació Estiu 2015, preparada per l’Ajuntament i entitats de la nostra localitat. La intenció dels responsables municipals és oferir un espai on joves, i no tant joves, puguin practicar esport. El pati de les Planes s’obrirà cada tarda, des d’avui i fins al 31 de juliol.

A l’oferta esportiva estival se suma també la possibilitat de fer esport nocturn al Poliesportiu Antonio Gracía Robledo. Aquesta instal·lació ja es va obrir divendres passat i es podrà fer servir lliurement els propers divendres 10 i 24 de juliol, de dos quarts de deu a una de la nit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies