Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El BVG Advocats guanya el Torneig de 24 hores del Fútbol Sala Unión Llagostense

L’equip BVG Advocats es va proclamar ahir campió de la quarta edició del Torneig de 24 hores de futbol sala organitzat per la Unión Llagostense. El BVG Advocats es va imposar a la final per un contundent 7 a 1 al Rayo Vayacaño. Un total de setze equips van participar en aquesta competició, que va tenir lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El Rayo Vayacaño va començar guanyant la final per 0 a 1, però després va ser superat clarament pel BVG Advocats, que va rebre com a premi 250 euros. El trofeu per al màxim realitzador va ser per a David Busquets, del BVG Advocats, amb sis gols, mentre que l’equip menys golejat de la primera fase va ser el Pro Evolution Sala amb sis gols encaixats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies