Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Clemente Requena, president d’honor del CD Viejas Glorias

Fotografia: CD Viejas Glorias
Fotografia: CD Viejas Glorias

El Club Deportivo Viejas Glorias ha nomenat a Clemente Requena, de 80 anys i veí de la Llagosta, president d’honor. Durant el sopar de final de temporada, fa dues setmanes, l’actual directiva va oferir el nou càrrec honorífic a Requena que va acceptar amb il·lusió.

Clemente Requena va ser un dels dos fundadors del club ara fa 35 anys, juntament amb Anastasio Beltrán. El nou president d’honor va estar vinculat al Viejas Glorias durant els primers 31 anys, fent diverses tasques dins la directiva i també sent jugador en una primera etapa. Els darrers quatre anys ha viscut l’actualitat de l’equip com aficionat però sempre lligat al Viejas Glorias.

L’actual directiva de l’entitat està presidida des de fa un any per Alonso Rodríguez i aquesta temporada l’equip ha estat campió de lliga de la Divisió d’Honor de veterans.

Clemente Requena com a jugador (a la fila d'amunt, el primer de l'esquerra). Fotografia: CD viejas Glorias.
Clemente Requena com a jugador (a la fila d’amunt, el primer de l’esquerra). Fotografia: CD Viejas Glorias.

Publicitat

Publicitat

Més notícies