Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

Una quinzena de persones aprenen a fer còctels amb la Biblioteca de la Llagosta

taller coctelsUna quinzena de persones van participar en el taller de còctels que va organitzar la Biblioteca de la Llagosta amb la col·laboració del Restaurant Vostra Vite. L’activitat va tenir lloc aquest dijous al vespre al restaurant llagostenc i calia fer inscripció prèvia, ja que era gratuïta.

La quinzena de persones van rebre una classe de com es preparen diversos còctels amb el bàrman del restaurant. Durant més d’una hora van poder aprendre a fer un mojito, una caipirinha o una margarita. La totalitat dels participants són usuaris de la Biblioteca municipal.

La propera activitat d’estiu de la Biblioteca de la Llagosta s’iniciarà el proper dilluns, 6 de juliol, amb un curs intensiu d’anglès amb places limitades i amb inscripció prèvia. A la planta baixa de Can Pelegrí es donaran nocions bàsiques d’angles de 19 a 20 h els dilluns 6, 13, 20 i 27 de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies