Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Setze equips participaran a les 24 Hores de Futbol Sala del FS Unión Llagostense

Aquest cap de setmana se celebren al poliesportiu Antonio García Robledo les 24 Hores de Futbol Sala organitzades pel Fútbol Sala Unión Llagostense. Setze equips prendran part d’aquesta competició.

Les 24 Hores començaran demà a les nou del matí amb una lligueta distribuïda en quatre grups. Els dos primers de cada grup passarà als quarts de final, que es disputaran a partir de les cinc de la matinada de diumenge. Els quatre conjunts que jugaran la semifinal ho faran a partir de les onze i a les dues de la tarda començarà la final.

Entre els setze equips participants destaquen el Pro Evolution Sala, campió de l’anterior edició, el subcampió, el BVG Advocats, i els altres dos semifinalistes, el Rayo Vayacaño i Los balones de oro.

L’organització ha previst premis per al campió i subcampió de les 24 Hores de Futbol Sala, per al jugador màxim golejador del torneig i per a l’equip menys golejat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies