Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’Agrupación Cultural Galega Alborada celebra la Festa en honor a Santiago Apòstol

santiagoapostolL’Agrupación Cultural Galega Alborada de la Llagosta celebra avui, demà i diumenge la divuitena Festa en honor a Santiago Apòstol. L’escenari de la majoria dels actes serà el Parc Popular.

La celebració començarà aquest vespre, a les 20 h, amb una cercavila amb els amfitrions i la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet, que acabarà amb la hissada de la bandera de Galícia a l’Ajuntament. A les 22 h, hi haurà revetlla al parc amb l’Orquestra Estela.

Demà, dissabte, la festa es reprendrà a partir de les 10.30 h amb el setè Campionat de Petanca. Tot seguit, a les 12 h els més petits podran gaudir d’un espectacle de pallassos. Ja a la tarda, a les 19 h, començaran les actuacions del Ball de Gitanes de la Llagosta, de la Casa de Andalucía, del Centre Galego de Barcelona i del grup Toxos i Xestas de Barcelona. Per acabar d’arrodonir la jornada, a les 23.30 h l’Orquestra Taxman oferirà un concert.

Diumenge, a les 12.30 h, l’Apòstol Santiago sortirà en processó al so de la Banda de Gaites de l’Agrupación Cultural Galega Alborada des de la seu de l’entitat fins al Parc Popuplar on s’hi farà una missa en un honor del patró dels gallecs. En acabat, a les 14 h, hi haurà dinar de germanor. Passada la sobretaula, a les 18.30 h, el parc acollirà les actuacions de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta, de Cova da Serpe i exhibició de balls de saló i de la coral Airiños Galegos d’Alborada. La celebració acabarà amb una exhibició de focs artificials a les 22.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies