Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia puja a la Segona Divisió estatal per la renúncia del Ripollet

El sènior femení del Club Deportivo la Concòrdia jugarà la següent temporada en la Segona Divisió estatal, coneguda com la de Plata i que és la segona màxima categoria d’Espanya. L’ascens s’ha donat perquè l’equip llagostenc ocuparà la plaça que deixa el Futbol Sala Ripollet com a causa per no poder assumir econòmicament la nova categoria. La directiva del Club Deportivo la Concòrdia va rebre el comunicat oficial de l’ascens aquest dimecres.

El FS Ripollet havia acabat la temporada de la Divisió d’Honor Catalana com a campió i amb l’ascens matemàtic. Però per motius econòmics han renunciat a la Segona Divisió. Aleshores, l’equip llagostenc, que havia acabat en el segon lloc, assumeix l’ascens de categoria. La directiva de l’entitat ja havia fet una petició formal a la Federació Catalana de Futbol (FCF) fa setmanes sobre aquesta possibilitat, que finalment s’ha donat.

La directiva del club treballa ara per tancar diferents acords i patrocinis amb l’objectiu de buscar noves fonts d’ingressos per a la següent temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies