Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Descens històric de l’atur a la Llagosta durant el mes de juny

Aquest mes ha començat amb una de les taxes d’aturats més baixes dels últims sis anys, el 16,52%, un percentatge que, tot i estar per sobre de la mitjana comarcal, del 13,9%, s’allunya dels registres per sobre del 18% dels últims mesos.

Segons les dades publicades per l’Observatori – Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el passat mes de juny registra un total de 1.136 persones apuntades a les Oficines de Treball, 93 menys que al mes anterior, al maig. La reducció intermensual és del 7,57%, una davallada més important que les mitjanes catalana (-3,9%) i comarcal (-4,23%).

En comparació al mateix període de l’any passat, la nostra localitat registra 189 aturats menys, un descens del 14, 3% que també és superior al que registra el Vallès Oriental (-12%).

Publicitat

Publicitat

Més notícies