Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Xavier Canalejas continuarà com a entrenador del JH la Llagosta la següent temporada

xavier canalejasXavier Canalejas continuarà com a entrenador del sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta per la propera temporada. Canalejas va agafar la batuta del primer equip masculí al tram final de la temporada per la baixa de Luis Canalejas per una operació al colze.

La direcció de club ha confirmat que finalment Luis Canalejas ja no tornarà i pren el relleu el seu germà, Xavier Canalejas, que ja va dirigir l’equip a la Copa Federació de la Segona Catalana amb la consecució del subcampionat. Xavier Canalejas compaginarà la direcció del primer equip amb la secretaria tècnica de l’entitat.

Durant aquests dies el club farà reunions amb els jugadors per conèixer la seva predisposició per continuar al sènior masculí. D’aquesta manera s’encetarà la confecció de la plantilla 2015-2016.

Publicitat

Publicitat

Més notícies