Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Bon nivell d’aprovats a la selectivitat dels alumnes de l’Institut Marina

Pràcticament la totalitat dels alumnes de l’Institut Marina de La Llagosta que van fer les proves de selectivitat han aprovat. Concretament dels 24 estudiants de Batxillerat només un no ha superat les proves, mentre que dels sis procedents dels Cicles Formatius de Grau Superior, han aprovat quatre dels sis que s’hi van presentar.

La nota de selectivitat més alta dels alumnes de l’institut de la nostra localitat ha estat un 11,57.
Els alumnes de la Llagosta van fer els exàmens del 9 a l’11 de juny a la Universitat Autònoma, a Bellaterra. En la fase general, els alumnes es van examinar de les matèries comunes i d’una matèria de modalitat elegida per l’alumne. En la fase específica, l’examen podia ser d’altres assignatures diferents de l’elegida en la fase general i relacionades amb la branca de coneixement de la carrera en el qual l’estudiant vol ser admès.

Aquest any, en matèries específiques, sobre tot en ciències, l’alumnat de la Llagosta ha tingut notes força altes. La major part dels estudiants de l’institut llagostenc ha obtingut una nota suficient que els permetrà cursar els estudis universitaris que desitjaven.

Publicitat

Publicitat

Més notícies