Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’HC Vallag recupera el sènior masculí per a la propera temporada

L’Handbol Club Vallag recupera el sènior masculí per a la temporada següent. El club llagostenc portava tot el mes de juny amb entrenaments amb un grup de juvenils de l’entitat que el proper curs esportiu faran el salt com amateurs. Això sí, el nou primer equip de l’Handbol Club Vallag s’encetarà a la Tercera Catalana, la categoria més baixa de la Federació Catalana d’Handbol.

L’equip llagostenc estarà format pel grup de juvenils que pugen al primer equip i per exjugadors que fa una temporada jugaven amb el sènior masculí que va desaparèixer. El conjunt estarà dirigit per l’actual coordinador de la base del Vallag, Pedro Iglesias, que anteriorment havia estat un dels jugadors referents del sènior masculí de l’entitat.

L’objectiu del conjunt llagostenc per a la següent temporada és fer l’ascens per pujar a la Tercera Catalana Preferent. D’aquesta manera, el club parteix amb la intenció de recuperar al més aviat possible la categoria que estaven fa una temporada, la Segona Catalana, tot i que per arribar necessiten dos ascensos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies