Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias es proclama campió de lliga en golejar la Romànica (1-8)

IMG-20150627-WA0003El Club Deportivo Viejas Glorias s’ha proclamat campió de lliga després de guanyar dissabte per 1 a 8 al camp de la Romànica en la penúltima jornada de la competició. Els llagostencs van ser molt superiors al seu rival i van aconseguir el títol de la Divisió d’Honor de Veterans.

L’equip que entrena Julio Giménez va sortir al camp molt concentrat i no va donar cap opció a la Romànica, encara que el terreny de joc era de terra. Amb la golejada de dissabte, el Viejas Glorias aixeca el títol que se li va escapar la temporada passada en la darrera jornada.

Els de la nostra localitat van celebrar el campionat el mateix dissabte amb un sopar al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El Viejas Glorias compleix 35 anys aquest 2015. Dissabte, disputarà el darrer partit de la lliga contra l’Águilas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies