Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia incorpora Cristina Ancosta per reforçar l’atac

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha fet oficial el seu quart fitxatge per a la propera temporada. El conjunt de la nostra localitat ha incorporat Cristina Ancosta, de 20 anys, per reforçar el seu atac.

Ancosta ha jugat les dues darreres temporades a l’AECS l’Hospitalet a la Divisió d’Honor Catalana i a la Segona Divisió Estatal. Abans, havia format part del Can Baró i del Masnou. La nova jugadora de la Concòrdia és habitual de les seleccions catalanes sub-17 i sub-21.

A finals de la setmana passada, la Concòrdia va fitxar Paula Jiménez, veïna de Palau-solità i Plegamans de 16 anys. Jiménez procedeix del Rubí, de la Segona Divisió Estatal, equip amb el qual aquesta temporada va assolir l’ascens a la Primera Divisió. També s’ha proclamat campiona de la Copa Catalunya i ha pres part en el seu primer Campionat d’Espanya amb la selecció catalana sub-17.

Publicitat

Publicitat

Més notícies