Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El llagostenc Miguel Chica guanya amb l’aleví del BM la Roca la Granollers Cup

Miguel Chica amb el guardó de campió a la pista del BM Granollers.
Miguel Chica amb el guardó de campió a la pista del BM Granollers.

El llagostenc Miguel Chica va guanyar la Granollers Cup d’handbol el diumenge passat amb l’aleví del BM la Roca. Els roquerols van guanyar la final al BM Granollers per 20 a 15. La competició d’handbol base va tenir lloc del 24 al 28 de juny sent un torneig internacional que està considerat el millor del Sud d’Europa.

El conjunt aleví del BM la Roca, amb el llagostenc Miguel Chica, va passar la primera ronda de grups amb els cinc partits disputats com a victòries. En les següents rondes, en eliminatòries a partit únic, van guanyar al BM Guadalajara, el Cardedeu i les Franqueses. En la final contra el BM Granollers, els roquerols guanyaven 9 a 6 i van acabar amb la victòria final.

La representació llagostenca a la Granollers Cup es va completar amb l’altre germà Chica, en José Manuel Chica, que va ser subcampió amb el BM la Roca en la categoria infantil. L’equip de José Manuel va perdre la final contra el BM Granollers , 24 a 21. José Manuel Chica ja havia guanyat la Granollers Cup fa dos anys en la categoria aleví.

Equip aleví EIE contra l'handbol Cardedeu. Fotografia EIE.
Equip aleví EIE contra l’handbol Cardedeu. Fotografia EIE.

Pel que fa a l’equip aleví masculí de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta va acabar al cinquè lloc del grup F després de quatre derrotes. Mentre que les llagostenques Yaiza Rubio, Karla Garcia i Carla Canalejas, que van participar amb la selecció catalana infantil, van acabar al tercer lloc del grup A amb tres victòries i dues derrotes. Totes tres jugadors juguen al Joventut Handbol la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies