Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Govern municipal detecta factures per pagar per import de 4 milions d’euros

El Govern de l’Ajuntament de la Llagosta ha comptabilitzat en una mica més de 4 milions d’euros les obligacions municipals en factures a proveïdors, segons es constata de l’anàlisi que s’ha dut a terme dels comptes municipals durant els últims dies. Alguns d’aquests pagaments afecten a empreses de serveis bàsics per a la ciutadania, com ara la recollida d’escombraries, on la firma concessionària, SERSA, té pendent de pagament prop d’un milió d’euros.

“Aquest fet ens ha afectat negativament en el termini que l’Ajuntament paga a proveïdors, que durant el primer trimestre d’enguany era de 119 dies”, ha explicat aquest matí l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. L’alcalde també ha lamentat que l’auditoria que va dur a terme l’empresa Faura Casas dels comptes municipals respecte al període 2011-2014 constata que durant aquest temps la despesa municipal en Serveis Socials es va reduir en prop d’un 10%.

Óscar Sierra ha assenyalat que el nou Govern municipal farà un esforç per reduir la despesa política, on els regidors amb dedicació exclusiva passaran de ser tres a jornada completa fins a dos a jornada completa i un a mitja jornada. A més, l’alcalde de la Llagosta no començarà a cobrar el seu sou fins al 23 de juliol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies