Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El Parc Popular acollirà la Fira d’en Peret, organitzada pels Sangrinaris

La colla dels Sangrinaris organitza dissabte la Fira d’en Peret. L’entitat vol recuperar part dels jocs que no van poder realitzar durant les festes de Sant Josep, a la Fira d’en Pepet, a causa de la pluja.

El programa d’activitats començarà a les 10.30 h amb tot un seguit de jocs de taula per a tothom. Durant el matí, també es podrà provar un joc de taula que encara no està al mercat i que els Sangrinaris han aconseguit tenir una versió especial per a l’ocasió. A les 12 h se celebrarà un torneig de jocs de taula. Els vencedors s’enduran de premi el joc que han disputat. A les 14 h començarà el dinar de “yo traje” i, tot seguit, es farà el concurs de postres.

La primera activitat de la tarda, a partir de les 17 h, serà una sèrie de jocs d’aigua, pensats per als més petits. A les 18.30 h, hi haurà animació infantil amb el grup Gatzara.

El president dels Sangrinaris ha explicat que durant la Fira d’en Peret, organitzada per Sangrinaris al Parc Popular, les persones assistents podran veure una “exposició de fotografies del Racó d’Esplai Sant Josep on podran trobar-se i etiquetar-se com si estiguessin a una pàgina de Facebook”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies