Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’Escola Okinawa Team satisfeta de l’actual temporada de karate

Fotografia: Escola Okinawa Team.
Aida Ortega amb el trofeu a l’esglaó tercer amb el cinturó taronja. Fotografia: Escola Okinawa Team.

L’Escola Okinawa Team la Llagosta ha valorat positivament l’actual temporada després d’assolir amb èxit les quatre competicions que ha pres part de la Federació Catalana de Karate. La darrera va ser fa dues setmanes amb el Torneig Vila de Montornès amb quatre competidors en la modalitat de kumite i amb una medalla de bronze d’Aida Ortega en infantil. La resta de competidors van ser Izan Osuna, Edu Pérez i David Benzal.

Amb el torneig de Montornès el club llagostenc dóna per tancada la temporada de competició. Ara el club està preparant el festival de final de curs 2014-2015 amb els seus competidors. L’activitat tindrà lloc el proper 11 de juliol al Centre Cultural de 18 a 20 h.

A més, des del club ja s’està preparant de cara a la propera temporada amb el viatge d’uns membres de l’Escola Okinawa Team al Japó, que tindrà lloc del 9 al 24 de setembre, per instruir-se en l’art del Iaido, que pretén el bon maneig de la katana, per l’escola japonesa Toyama-Ryu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies