Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Javier Alonso penja els guants en un partit d’handbol

El llagostenc Javier Alonso va penjar els guants en un partit d’handbol d’homenatge el divendres passat en el CEM El Turó. Alonso va jugar un partit contra el seu darrer equip, el sènior del Joventut handbol la Llagosta, i el seu primer equip de base, de les Escoles d’Iniciació Esportiva de l’Ajuntament de la Llagosta.

En el partit hi havien dos jugadors reconeguts llagostencs en l’handbol com Pedro Iglesias, que es va formar en el FC Barcelona; i el campió del món i actual jugador del Pick Szeged d’Hongria, Antonio García Robledo. En acabar el partit, Alonso va retre unes plaques commemoratives per banda de l’HC Vallag i del JH la Llagosta, clubs que va jugar el llagostenc; els porters del JH la Llagosta, que entrena Alonso des de fa tres temporades, van regalar-li una suadora amb les seves signatures; i els seus excompanys una pilota d’handbol signada. A partir d’ara Javier Alonso continuarà vinculat a l’handbol però com a entrenador dels porters del JH la Llagosta.

Javier Alonso es va formar en les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta, al Vallag i al BM Granollers. En edat juvenil, va fer el salt al FC Barcelona i amb el primer equip blaugrana va guanyar una Copa d’Europa, una lliga d’Asobal i una Copa del Rei. Les següents temporades va anar al BM Alacant, l’Altea, els Maristes Algemesí i al BM la Roca. I des de feia tres temporades jugava al Joventut Handbol la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies