Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’aleví masculí de les EIE i tres jugadores infantils del JH la Llagosta, a la Granollers Cup

L’aleví masculí de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) i les infantils del JH la Llagosta -Yaiza Rubio, Karla Garcia i Carla Canalejas- que participen amb la selecció catalana, aniran a la Granollers Cup d’handbol. La competició, que té lloc a la capital vallesana del 24 al 28 de juny, està considerada la més important de l’handbol de base del Sud d’Europa.

L’aleví masculí de les EIE, que organitzen el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i l’Ajuntament de la Llagosta, jugarà al grup F i s’enfrontarà contra el Vic, el Cardedeu i les Franqueses.

La selecció catalana femenina, amb les tres jugadores llagostenques, jugarà al grup A i s’enfrontarà contra el Vilanova i la Geltrú, l’Usurbil Kirol i l’Anaitasuna.

Publicitat

Publicitat

Més notícies