Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia defineix gran part de la plantilla 2015-2016

Sonia BlancoEl sènior femení del CD la Concòrdia té definit el gruix de la plantilla per la propera temporada. L’equip de Tati Torres ha incorporat fa uns dies a la tanca-ala, Sònia Blanco, de 18 anys. Blanco prové del FS Ripollet amb el qual enguany ha acabat en el primer lloc de la Divisió d’Honor, en el mateix grup que les llagostenques. A més, la jugadora és una habitual de la selecció catalana amb la que va ser subcampiona d’Espanya sub 17.

A banda d’aquest fitxatge, la plantilla del CD la Concòrdia pren forma amb les renovacions de Vinyi Trillo, Anna Escribano, Cintia Villarreal i la capitana de l’equip, Iris Gutiérrez. Amb aquestes renovacions i les produïdes fa uns dies amb Sandra Torres, Estefa Jémez i Mónica Utrilla, el club consolida la base de la plantilla del primer equip que aquesta temporada van acabar en segona posició de la Divisió d’Honor Catalana. A més, l’equip incorpora a la fins ara jugadora, Rocio Villarreal, al cos tècnic.

Tot i això el club està pendent de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per conèixer si la propera temporada podrien jugar a la Segona Divisió Nacional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies