Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Un veí de la Llagosta, detingut per un robatori a dos pisos del carrer de Cadaqués

La Policia Local de la Llagosta va detenir divendres Jaime L. H., de 40 anys i veí de la Llagosta, com a presumpte autor del robatori que es va produir a dos pisos del carrer de Cadaqués. Els agents van interceptar el sospitós al mateix bloc de pisos amb diners, joies i un telèfon mòbil que havien estat sostrets uns minuts abans.

Segons l’informe policial, el detingut s’hauria despenjat des d’una terrassa fins als balcons d’una vuitena planta i després hauria entrat als habitatges forçant els panys de les portes d’alumini. La Policia Local va ser alertada gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que un veí va veure el sospitós quan intentava entrar als pisos pels balcons.

La detenció es va produir cap a les 14 hores. Jaime L. H. va passar posteriorment a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies