Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Lékué addueix disminució de vendes per justificar l’ERO

La direcció de Lékué ha publicat un comunicat en el que indica que ha donat a conèixer als treballadors la decisió de cessar la seva activitat productiva que estava desenvolupant a la nostra localitat. Lékué indica que la mesura s’emmarca en la crisi de consum que, diu, ha suposat una disminució considerable de les vendes.

L’empresa assegura que mantindrà la seva seu a la Llagosta, amb les oficines centrals, el centre d’I+D, el departament d’e-comerç i el centre de logística. Segons la direcció de Lékué, la mesura s’ha pres per tal de mantenir la viabilitat de l’empresa, que ocupa 200 persones.

Des de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya i el comitè d’empresa rebutgen l’ERO d’extincions i han demanat una sortida alternativa que garanteixi els llocs de treball i el projecte industrial de la planta vallesana. Segons el comitè d’empresa, les intencions de Lékué és deslocalitzar la producció de la Llagosta fins a la Xina, per abaratir els costos de producció.

Publicitat

Publicitat

Més notícies