Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias guanya l’Atlètic Polinyà i està a un punt de ser campió

20150620_165913El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana passat per 5 a 0 contra l’Atlètic Polinyà al camp Municipal Joan Gelabert. Amb la victòria els llagostencs estan a un punt de proclamar-se campions aquesta setmana al camp de la Romànica.

El conjunt de la nostra localitat va guanyar amb força claredat contra l’Atlètic Polinyà. Amb una maneta de gols el Viejas Glorias va imposar-se a l’antepenúltim partit de la temporada i es va posar de cara el títol de lliga de la Divisió d’Honor de veterans.

Els llagostencs podrien celebrar la lliga aquest cap de setmana al camp de la Romànica si empaten o no guanya el segon classificat, el Llano. El Viejas Glorias ocupa el primer lloc amb 79 punts i dos partits pendents, mentre que el segon classificat té 77 punts i un partit només per jugar. Els de la nostra localitat tenen la diferència de gols guanyada respecte al Llano. De la disputa del títol de lliga es va acomiadar la setmana passada el Raudo y Veloz, principal rival dels llagostencs, ja que el conjunt es va retirar per falta de jugadors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies