Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El sènior i l’aleví masculins del Joventut Handbol perden les seves finals de la Copa Federació

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre ahir la final de la Copa Federació de Segona Catalana contra el Sant Fost per 35 a 36. El partit, que es va disputar a Blanes, es va decidir a la pròrroga.

L’enfrontament va ser molt igualat. Els dos equips van gaudir de petits avantatges. A falta de dos minuts per al final, els de Xavi Canalejas guanyaven de dos gols, però no van saber sentenciar el partit. El Sant Fost va empatar a 31 i els llagostencs van disposar del darrer atac, que no van aprofitar.

La pròrroga també va ser força igualada. Amb el 35 a 36 al marcador, el Joventut Handbol va tenir la darrera possessió, però no va marcar i el Sant Fost es va proclamar campió. En el conjunt de la població veïna, juga un llagostenc, Óscar Redondo.

L’aleví masculí cau amb el Voramar

El conjunt aleví masculí del Joventut Handbol, entrenat per Xavi Catalán, també va perdre la final de la Copa, que va disputar dissabte a Blanes. Els llagostencs van caure contra el Voramar de Barcelona per un ajustat 9 a 7 en un partit en el qual no van acabar gens satisfets amb l’actuació arbitral.

El club llagostenc va desplaçar 80 persones durant el cap de setmana a Blanes per animar els seus dos equips a les seves respectives finals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies