Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Comença la programació d’activitats de l’estiu 2015 a la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha distribuït el programa de les activitats que es desenvoluparan aquest estiu a la nostra localitat. La programació es va iniciar ahir amb la Fira d’adopcions i finalitzarà al setembre amb el Casal d’Estiu Multiesportiu de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta.

El Consistori ha previst la realització d’actes ben diversos. En el capítol esportiu destaquen tornejos de futbol sala per a categories de base, però també per a sèniors. A més, un any més, se celebraran les sessions d’esport al carrer. Alguns divendres de juliol també hi haurà la possibilitat de practicar esport nocturn al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El tercer retrobament d’exjugadors de futbol sala i el vintè aniversari de la Peña Madridista de la Llagosta són altres activitats previstes, així com el Casal d’Estiu Multiesportiu.

La programació també contempla la Fira d’en Peret, el tercer Festival al sur de dansa oriental i flamenc, el Festival colours dels Saltats o el Casal Jove, que es desenvolupa per les tardes al Nou Casal.

La Llagosta + Activa organitzarà diversos concerts a la fresca els dijous del mes de juliol a la plaça de Cinto Pagès.

La Biblioteca també té previstes diverses activitats, com ara contes d’estiu, sessions de videofòrum, una exposició fotogràfica sobre la Llagosta, tallers, cinema infantil i xerrades.

El Casal d’Avis serà la seu de diversos tallers, mentre que Veus de Dona organitzarà una jornada de creativitat al carrer i pilates a l’aire lliure, entre d’altres.

Del 6 al 31 de juliol, el pati de l’Escola Les Planes estarà obert de sis de la tarda a nou del vespre.

Durant aquest estiu, també es podrà gaudir de la divuitena Festa de Santiago Apòstol de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, del Festival de Rock de la Llagosta Brava i d’un recital de poesia musicada. A més, en aquesta ocasió, durant el cinema a la fresca es podrà gaudir de les pel·lícules Gru 2, el meu dolent preferit i Juno.

Publicitat

Publicitat

Més notícies