Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Lékué presenta un ERO d’extinció per a 25 treballadors

La direcció de Lékué ha presentat un ERO d’extinció de treball per a 25 persones aquest matí durant la reunió que s’ha fet a Barcelona amb el comitè d’empresa. La mesura, que afecta 21 persones que treballen en producció i 4 de magatzem, ha estat rebutjada pels treballadors. L’empresa, que està ubicada al número 16 del carrer Barcelona, té un total de 90 treballadors i gran part dels afectats són veïns de la nostra localitat.

Segons informa el comitè d’empresa, format per CCOO, les intencions de Lékué és deslocalitzar la producció de la Llagosta fins a la Xina, per abaratir els costos de producció. La presidenta del comitè d’empresa de Lékué, Anabel Ramírez, ha explicat a 08CENTVINT que la propera setmana tindran una segona reunió. “Nosaltres lluitarem per mantenir els 25 llocs de treball”, ha dit aquest divendres a la tarda Ramírez.

Des de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya i el comitè d’empresa rebutgen l’ERO d’extincions i han demanat una sortida alternativa que garanteixi els llocs de treball i el projecte industrial de la planta vallesana.

Des de 08CENTVINT s’ha intentat contactar amb la direcció de l’empresa de Lékué sense èxit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies