Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’alcalde de la Llagosta dóna suport a la plantilla de Lékué davant dels possibles acomiadaments

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha transmès al comitè d’empresa de Lékué el suport de l’Ajuntament davant dels possibles acomiadaments que es podrien derivar del tancament de la zona de producció de la factoria. Sierra va parlar per telèfon ahir al vespre amb la presidenta del comitè d’empresa de Lékué a la Llagosta, Anabel Ramírez, i té previst també posar-se en contacte amb la direcció de la firma per conèixer la seva opinió davant dels possibles acomiadaments.

El comitè d’empresa es reuneix aquest matí a Barcelona amb la direcció de Lékué, en una trobada en la qual s’espera que es posi sobre la taula el tancament de la zona de producció de la fàbrica del polígon industrial de la Llagosta i el pla d’acomiadaments, que afectaria unes 25 famílies, la majoria del municipi.

L’alcalde ha explicat avui que des de l’Ajuntament volen donar “el suport al conjunt de la plantilla de Lékué a la Llagosta” davant d’uns acomiadaments que li agradaria que finalment no arribin a produir-se.

Publicitat

Publicitat

Més notícies