Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Javier Alonso celebrarà un partit d’homenatge de comiat com a jugador

El llagostenc Javier Alonso celebrarà aquest divendres el seu partit d’homenatge, i comiat, a la pista del Complex Esportiu Municipal El Turó. El compromís es jugarà entre el seu últim equip, el Joventut Handbol la Llagosta, i el conjunt aleví d’handbol amb el qual va començar a jugar, on hi havia Antonio García Robledo. El partit es jugarà a partir de les 21 h.

Javier Alonso va decidir aquesta temporada penjar els guants després d’una llarga trajectòria d’èxit, sent professional d’handbol. Javier Alonso es va formar a l’equip d’handbol de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE), l’HCVallag i amb el BM Granollers. En edat juvenil va fer el salt al FC Barcelona amb el que va disputar dues temporades guanyant una Copa d’Europa, una lliga d’Asobal i una Copa del Rei. Les següents temporades va anar al BM Alacant, l’Altea, els Maristes Algemesí i al BM la Roca, amb el que va assolir l’ascens a la Divisió d’Honor de plata, segona màxima categoria de l’handbol estatal.

Des de feia tres anys formava part del JH la Llagosta assolint dos ascensos consecutius fins a situar el primer equip llagostenc a la Segona Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies