Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Antonio García Robledo satisfet de la seva primera temporada a Hongria

El llagostenc Antonio García Robledo ha acabat aquest cap de setmana la temporada d’handbol després d’assolir la classificació amb Espanya per al Campionat d’Europa de Polònia, de 2016. El jugador, que ha jugat enguany al Pick Szeged, ha valorat satisfactòriament el seu primer any a Hongria.

Antonio García ha valorat la temporada actual de manera positiva després d’assolir el subcampionat d’Hongria de la Supercopa, la Copa i la Lliga. Això sí, ha lamentat veure com el principal rival del seu equip, el Veszprem, ha guanyat el triplet de competicions d’Hongria. Tot i això, García Robledo considera haver crescut com a jugador professional, ja que enguany ha pres part amb èxit a la Lliga de Campions EHF d’handbol, que va caure als quarts de final quedant a les portes de la final a quatre de la màxima competició continental de clubs.

Per a la propera temporada Antonio García Robledo s’ha mostrat il·lusionat amb el repte d’intentar superar el Veszprem i sumar algun títol a Hongria en el que seria el seu segon any amb el Pick Szeged d’Hongria.

El 2016 serà també important a nivell de seleccions pel jugador llagostenc ja que és un any de Jocs Olímpics a Río de Janeiro i del Campionat d’Europa. El llagostenc confia poder participar en totes dues competicions tal com ha estat fent fins ara. De fet, aquesta temporada va participar en el mundial de Qatar, assolint el quart lloc.

D’altra banda, Antonio García Robledo va presentar aquest dimecres a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta la 5a edició del Campus d’handbol d’Antonio García Robledo que se celebrarà del 5 al 18 de juliol i serà, com a l’edició anterior, a Vilanova de Sau, amb més d’un centenar de jugadors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies