Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Antonio García i Javier Alonso, padrins de l’acte de cloenda de les EIE la Llagosta

Els jugadors d’handbol llagostencs, Antonio García Robledo i Javier Alonso, faran de padrins en l’acte de cloenda de la temporada de les Escoles d’Iniciació Esportiva (EIE) que tindrà lloc demà. Les escoles municipals, organitzades pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i l’Ajuntament de la Llagosta, farà el lliurament de diplomes a la vuitantena d’infants a partir de les 19 h al Complex Esportiu Municipal El Turó.

La cloenda de les EIE tindrà lloc durant la tarda al CEM El Turó i la piscina municipal amb una sèrie d’activitats lúdics i amb jocs de piscina. L’acte del lliurament de diplomes hi seran els esportistes llagostencs, Antonio García Robledo i Javier Alonso.

Publicitat

Publicitat

Més notícies