Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Medina, membre de la llista de CiU, es retracta de les seves acusacions a Egea

El número cinc de la candidatura de CiU a les passades eleccions municipals, Ángel Medina, s’ha retractat de les seves acusacions a la cap de llista, Mireia Egea, d’obstaculitzar la construcció d’un nou CAP a la Llagosta. Medina va fer aquestes declaracions a través del grup de Facebook de la Llagosta, esborrant-les al poc temps. Per la seva part, Convergència, a més de desmentir aquestes acusacions, ha anunciat que ha posat el cas en mans del serveis jurídics del partit.

L’executiva de Convergència Democràtica de Catalunya a la Llagosta es reunia dilluns per analitzar les acusacions de Medina. La formació política va publicar ahir un escrit en el qual deia que totes les acusacions eren falses i demanava a Ángel Medina una rectificació. En cas contrari, assegurava que emprendria les accions legals corresponents. Al seu escrit, Convergència deixava clar que Medina no era membre del partit i que ocupava el número cinc de la llista com a independent. El partit nacionalista assenyala que Mireia Egea no ha actuat mai en perjudici de la Llagosta i acusa Medina de no haver presentar cap prova i d’haver actuat amb mala fe i falta de sinceritat i honestedat.

Abans de la publicació del comunicat de Convergència, Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida va emetre ahir un comunicat en el qual demanava a Mireia Egea que aclarís aquestes acusacions i que donés aquestes explicacions al ple municipal. A l’escrit s’arribava a demanar a l’actual alcalde que es manifestés sobre la incorporació o no de la regidora convergent a l’equip de govern.

ICV-EUiA tancava el comunicat assegurant que investigaria sobre els fets denunciats a la xarxa social i considerava això com el primer escàndol del mandat que va començar dissabte. La coalició acusava al seu escrit a Mireia Egea d’interposar els interessos de partit als de la ciutadania.

Després que Ángel Medina hagi fet public el seu retractament, Mireia Egea ha declarat que el seu partit es reunirà novament per decidir què és el que faran. Egea s’ha mostrat indignada amb l’actitud d’Iniciativa per Catalunya Verds- Esquerra Unida i Alternativa. La regidora convergent considera inadmissible que ICV-EUiA hagi donat credibilitat a unes declaracions fetes per les xarxes socials. Mireia Egea ha comentat que ara la seva formació es tornarà a reunir per analitzar la situació ja que, amb les acusacions de Medina i el comunicat d’Iniciativa – Esquerra Unida, el mal està fet.

Per la seva part, el regidor d’ICV-EUiA Alberto López es reitera en el comunicat publicat ahir i considera que Mireia Egea ha de donar explicacions. López ha dit que ells ni donen ni deixen de donar credibilitat a les acusacions de Medina. A més, ha acusat CiU d’actuar habitualment per interessos de partit.

08CENTVINTha intentat posar-se en contacte sense èxit amb Ángel Medina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies