Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’escola d’adults inicia les preinscripcions per al curs vinent

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha obert el període de preinscripcions per al curs 2015-2016. Aquest tràmit es pot realitzar fins el dia 29 de juny. L’oferta de l’escola d’adults de la nostra localitat és similar a la de cursos anteriors.
Les preinscripcions es poden fer a la seu de l’escola, al carrer de l’Estació, número 28. L’horari de secretaria és de dilluns a divendres al matí, de deu a una, i a la tarda, de cinc a vuit. Les persones interessades en realitzar la preinscripció han de portar una fotocòpia del DNI o del NIE.
Com a novetat, el proper curs oferirà un grup de Graduat d’Educació Secundària pels matins. D’aquesta manera, es vol facilitar la continuïtat dels estudis a aquelles persones que treballen per torns i canvien habitualment el seu horari de feina.

A més del curs de Graduat d’Educació Secundària, en aquest centre educatiu s’hi pot estudiar per fer les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i majors de 45 anys i també per fer les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior. També, s’imparteixen cursos d’informàtica, de català i castellà per a estrangers, de llengua catalana inicial i primer nivell, i els tallers d’anglès i francès inicial i de primer nivell.

D’altra banda, els responsables del centre s’han mostrat satisfets amb el resultat del curs que ara acaba. Unes 640 persones han estudiat al centre al llarg d’aquests mesos, amb un elevat índex d’aprovats tant a les proves d’accés als diferents estudis com per obtenir el Graduat en Educació Secundària.

Publicitat

Publicitat

Més notícies