Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

La Biblioteca reconeix la tasca del grup de voluntàries del curs 2014-2015

La Biblioteca de la Llagosta ha celeDiplomes biblio 024brat aquesta tarda la cloenda d’activitats del curs 2014-2015 amb el lliurament de diplomes a les persones voluntàries que han col·laborat amb l’equipament. L’acte, que també ha comptat amb un berenar de comiat, ha tingut lloc a la Sala d’exposicions de Can Pelegrí.

Les voluntàries -una vintena aquest curs- han tirat endavant activitats com la de divendres al matí, en què les escoles de la Llagosta visiten l’equipament. Durant aquestes sessions, les col·laboradores llegeixen i interpreten contes a la canalla, alguns escrits per elles mateixes. La majoria de les persones voluntàries formen també part dels tallers creatius de poesia i teatre.

El voluntariat de la Biblioteca va néixer ara fa uns 4 anys de la mà de Conchi Fernández, responsable d’activitats de l’equipament. Des de llavors, s’ha pogut consolidar un grup nombrós de voluntaris i voluntàries que desenvolupen regularment tasques de dinamització i suport.

Publicitat

Publicitat

Més notícies