Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

José Manuel Chica, tercer d’Espanya infantil d’handbol, i Miguel Chica, campió català aleví

Els llagostencs, i germans, José Manuel Chica i Miguel Chica van assolir diferents èxits amb els seus respectius equips del BM la Roca el diumenge passat. José Manuel Chica va quedar en el tercer lloc del Campionat d’Espanya infantil d’handbol i Miguel Chica va guanyar el Campionat de Catalunya aleví d’handbol. Tots dos campionats van tenir lloc durant el cap de setmana a la Roca del Vallès.

Els dos germans van protagonitzar una jornada d’èxit llagostenca el passat diumenge. Miguel Chica, que juga de central, es va proclamar campió del Campionat de Catalunya amb el BM la Roca després de guanyar la final contra el BM Granollers.

Pel que fa en el Campionat d’Espanya infantil, José Manuel Chica,  va quedar en el tercer lloc després de guanyar la final de consolació contra el BM Córdoba. En semifinals el conjunt roquerol va perdre contra el Colegio San Agustín. En aquest mateix campionat també van prendre part d’altres dos llagostencs, Mariano Cuenca i Yusu Kejera, que van jugar amb el FC Barcelona, tot i que no van poder pasar de la primera fase.

Els dos germans Chica van iniciar-se en l’handbol en la Llagosta de la mà de Xavier Canalejas i Enric de Pablo amb l’ALPE la Llagosta. Ràpidament van passar a formar part del planter del BM la Roca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies