Dijous, 25 abril 2024
12.9 C

El Viejas Glorias encaixa la quarta derrota de la temporada al camp del Castic (2-1)

Els germans Carmona.

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre el cap de setmana passat per 2 a 1 al camp del Castic. El partit va començar amb domini llagostenc, però van ser els locals els que van marcar els gols. Al minut 17, el resultat ja era de 2 a 0. Abans del descans, Pacheco, de penal, va reduir les diferències.

A la segona part, els de la nostra localitat van intentar la remuntada, però van acabar patint la quarta derrota de la temporada. El cap de setmana passat, van caure golejats dos equips que lluiten pel títol de lliga, el Sant Quirze i el Raudo y Veloz.

La classificació continua encapçalada pel Viejas Glorias amb 76 punts, seguit del Llano amb 74 i del Sant Quirze amb 72. Aquests dos equips han jugat un partit més que el conjunt llagostenc.

Dissabte, a partir de les 17 hores, el Viejas Glorias rebrà la visita de l’Atlètic Polinyà, que és quinzè amb 30 punts i que ve guanyar per 4 a 1 el Raudo y Veloz.