Divendres, 26 abril 2024
18.2 C
La Llagosta

El PSC convida a les forces polítiques amb representació municipal a formar part del govern local

El Partit dels Socialistes de la Llagosta convida a les forces polítiques amb representació municipal per formar part del govern local després de la constitució del Ple de l’Ajuntament de la Llagosta, que va tenir lloc el dissabte passat.

Després de les eleccions municipals del 24 de maig, el PSC va mantenir reunions amb tots els partits polítics amb representació municipal sense que s’hagi aconseguit un pacte de govern. Tot i això, durant la constitució del Ple Municipal, el grup de Convergència i Unió va donar suport a la investidura d’Óscar Sierra, del PSC, com a alcalde de la Llagosta. Sierra va tenir el suport dels set regidors socialistes i de la regidora convergent, Mireia Egea. En aquest sentit, des del PSC es considera que el proper govern local podría comptar amb CiU.

Per formar una majoria absoluta al plenari llagostenc, el PSC necessita un mínim de nou regidors i per això, mitjançant un comunicat, ha fet una crida a tots els partits polítics, “sense excloure a ningú, per sumar esforços i construir un projecte comú des de l’enteniment i la pluralitat, més enllà de les ideologies”, exposa, i afegeix: “continuarem fent esforços per aconseguir un govern sòlid i plural”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies