Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Els Volats donen 6.856,26 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu

La colla dels Volats ha donat a l’Hospital Sant Joan de Déu els 6.856,26 euros que ha recollit a la Llagosta amb la celebració de diverses activitats solidàries. Els diners es destinaran a la investigació contra el càncer infantil.

Els Volats van iniciar el 15 de desembre de l’any passat aquesta campanya, que va finalitzar dissabte amb la celebració d’una zumba solidària. Els membres de la colla han venut diversos productes de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu i, a més, han recollit donatius de diferents veïns.

Dissabte, gairebé 200 persones van participar a la zumba solidària, que va tenir lloc a la tarda a la plaça d’Antoni Baqué. La zumba tindrà continuïtat l’any que ve.

Publicitat

Publicitat

Més notícies